Børnetøj i Bilka?

Lækkert tøj til de mindste fra BilkaJeg er så heldig at have fået lov til at teste noget af det børnetøj, de sælger online på Bilka.dk. Og ja, hvis du ikke allerede vidste det, så sælger de nu børnetøj online.  Det er en del billigere end mange andre børnetøjsmærker og enormt nemt, når det nu kan købes online.

Min første indskydelse, da jeg modtog pakken fra Bilka var, at det var en overraskende blød og lækker kvalitet og nogle lækre farver. Min søn August fylder snart 1 ½ år, så jeg har modtaget et par ”jeans” i størrelse 86 og en langærmet trøje i størrelse 86. Begge dele er af mærket Mads og Mette.

Bløde jeans
Normalt er jeg meget skeptisk over for jeans til børn, da jeg synes, at det er vigtigere, at give ham noget tøj på som han kan bevæge sig i. Men til min overraskelse er det her jeans-stof både enormt blødt, elastisk og strammer slet ingen steder. August kan sagtens bevæge sig i dem og virker lige så glad og tilfreds som når han tuller rundt i sine bløde joggingbukser.

Fin, farverig bluse
Blusen er også dejlig blød og rar. Men den type bluser, plejer man heller ikke at gå galt i byen med. Jeg synes, at det er lækkert med nogle skarpe, klare farver, som står godt til Augusts blonde hår og blå øjne. Jeg savner lidt nogle knapper i åbningen til hovedet. August HADER, som så mange andre børn, når han skal have blusen over hovedet, så det er en stor fordel med knapper.

Indtil videre er tøjet kun blevet vasket én gang, så jeg ved ikke hvor godt det holder på farverne. Men jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle være lige så godt som alt andet børnetøj. Og til gengæld synes jeg faktisk, at blusen virker som om den ikke begynder at fnuldre, som jeg synes at flere af vores andre gør. Fx dem med fine print fra Småfolk – de ser slidte ud efter få vaske.

Så alt i alt er jeg meget tilfreds med børnetøjet fra Bilka.

Hvis du er interesseret i at købe børnetøj online, så følg dette link: Børnetøj online hos Bilka.dk.

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.